Levering

 

 

 

PostNL

 

Al onze pakketjes leveren wij als pakketpost via PostNL. Dit is voor nu dan ook de enige optie die je kan kiezen als verzendmethode. Nadat je je betaling hebt afgerond krijg je een bevestigingsmail van de bestelling zelf. Als wij je pakketje inpakken en meegeven aan Post NL krijg jij ook hiervan bericht via de mail en ontvang je ook een Track&Trace code. Zo kan je precies zien wanneer je je pakketje kunt verwachten met de door jou geshopte items! 

Hiervoor hanteren wij een standaard tarief van €4,95.- waarbij Lavish Collection bij ieder pakketje zorg draagt voor een leuke, maar ook stevige verpakking om jou een gevoel te geven alsnog je een cadeautje openmaakt! 

 

Binnenkort verschijnt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een afhaalpunt van Post NL waar je zelf je pakketje kunt ophalen in plaats van deze thuis te laten bezorgen. 

 

Wanneer je je bestelling kunt verwachten, is afhankelijk van wanneer je je bestelling hebt geplaatst. In principe worden in ieder geval alle bestellingen op werkdagen voor 17:00 besteld nog dezelfde dag verzonden! Dit betekent echter niet altijd dat je ze de volgende dag al in huis hebt, aangezien dit vaak ook afhankelijk is van Post NL. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd een track & trace code krijgt om te weten wanneer je je pakketje kunt verwachten, al dan niet een dag na je bestelling! 

 

 Klik hier voor meest recente versie van de Algemene voorwaarden.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein